9.5
★★★★★
★★★★★
Succes in stages!

Bij Webwijs geloven we in de kracht van groei en ontwikkeling tijdens een stage. Twee van onze gewaardeerde voormalige stagiaires, Nikita en Devin, delen graag hun unieke ervaringen en laten zien wat een stage bij Webwijs allemaal te bieden heeft.

Nikita’s succesverhaal

Toen ik gevraagd werd mijn stage-ervaring te delen, twijfelde ik geen moment. In september 2022 begon ik mijn online marketing stage bij Webwijs, zonder enige marketingervaring. Deze kans bood me de mogelijkheid om me te ontwikkelen op het gebied van social mediacontentmarketinge-mailmarketing, en SEO.

Bij Webwijs is een stage allesbehalve standaard. De vrijheid stelde me in staat mijn eigen planning te maken en te bepalen wanneer ik aan welke taken wilde werken. Als creatieveling kreeg ik de kans om verschillende ontwerpprojecten aan te pakken, van idee tot eindontwerp.

Belangrijker nog, een stage bij Webwijs biedt veel flexibiliteit. Samen met directeur Boyd en digital consultant Dimer koos ik voor een combinatie van online marketing en betrokkenheid bij klantenrelaties. Zo kon ik niet alleen mijn marketingvaardigheden ontwikkelen, maar ook een actieve rol spelen in het onderhouden van klantrelaties.

Als je op zoek bent naar een uitdagende en gezellige stage, ben ik ervan overtuigd dat je bij Webwijs op je plek bent. Wees welkom bij Webwijs en creëer jouw eigen succesverhaal! – Aldus Nikita

Devin’s succesverhaal

Tijdens mijn stage bij Webwijs op de online marketing afdeling heb ik waardevolle ervaringen opgedaan. Samen met mijn vijf collega’s voelde ik me direct welkom in het team. De onboarding-trainingen hebben me goed voorbereid op mijn taken, waarbij ik meteen de opgedane kennis kon toepassen.

Mijn focus lag op copywriting, waarbij ik diverse teksten heb ontwikkeld, waaronder SEO/SEA landingspagina’s en blogs. Dankzij de begeleiding tijdens mijn stage heb ik mijn schrijfstijl kunnen verbeteren.

Daarnaast heb ik me bezig gehouden met design en productontwikkeling, waarbij ik veel vrijheid kreeg. Ik heb producten ontwikkeld voor Webwijs en klanten, maar ook websites geoptimaliseerd. Elke dag is hier anders en er is genoeg afwisseling.

Het wekelijkse overleg met mijn begeleider Michiel was essentieel voor feedback en planning. Deze gestructureerde aanpak heeft een positieve invloed gehad op mijn leerproces. Kortom, mijn stage bij Webwijs was een unieke kans om maximaal te groeien binnen mijn vakgebied. Ik ben trots op wat ik heb bereikt tijdens deze periode. – Aldus Devin

Jouw stage, jouw succes!

Op zoek naar een stage waar je jezelf kunt zijn, kunt groeien én een beetje kunt genieten, zoals Devin en Nikita deden? Bij Webwijs hebben we een relaxte sfeer waar je ruimte krijgt om te ontdekken wat je kunt. Kom eens langs voor een kennismaking. Wij zorgen voor koffie (of thee) en iets lekkers. Misschien ontdekken we samen wel jouw volgende toffe project!

Mogen we jou ook webwijs maken? We zitten vol frisse ideeën waar we jou graag verder mee helpen.

Daag ons uit
Boyd