9.6
★★★★★
★★★★★

Wat een machtige schepen, die Tall Ships van Harlingen Sail 2022. En wat een heerlijke dag was het met z’n allen. We zijn blij dat jullie er waren, en dat kun je op de foto’s ook wel zien! We kunnen ons voorstellen dat je heel erg benieuwd bent naar de kiekjes van de boottocht:

Zit mijn haar wel goed?

Wees gerust, met die wind op de boot is dat antwoord per definitie nee.

Lijk ik wel stoer met mijn zonnebril?

Dat hangt er volledig van af of dat na je 1e of 5e biertje was…

Heb ik mijn ogen wel open?

Die zon was aan het einde van de dag best fel hoor, ik zou me drukker maken om die rooie toet!

We hebben ons best gedaan iedereen vast te leggen, vooral als je een poging deed achter een zeil te verstoppen. Want het is nu eenmaal ons advies dat zichtbaarheid altijd goed is voor je bedrijf. Je klanten mogen best weten dat je mens bent! Scroll naar hartenlast, kijk op eigen risico, tag Webwijs en deel gerust de beste kiekjes op social media voor je eigen promotie!

Met dank aan Imka Westerhuis Fotografie voor de mooie foto’s en Slump Media voor het schieten van alle bewegende beelden.

Veel kijkplezier!

De aftermovie

De foto’s

Mogen we jou ook webwijs maken? We zitten vol frisse ideeën waar we jou graag verder mee helpen.

Daag ons uit
Boyd