9.6
★★★★★
★★★★★

Van stageplek naar vaste stek

In september 2016 stapte ik de wereld van Webwijs binnen als development stagiair. Mijn plan voor een relaxte voltijd studie kreeg al snel een plotwending naar een fulltime job. Zo werd ik van onwetende stagiair een soort van web-wizard-in-opleiding.

Een warm welkom

In september 2016 begon mijn avontuur als development stagiair bij Webwijs. Oorspronkelijk studeerde ik voltijds, maar na amper drie weken kreeg ik de kans om fulltime bij Webwijs te werken, een kans die ik met beide handen greep. Deze beslissing leidde tot een switch naar een BBL-traject (werken en leren), waarbij ik vier dagen per week bij Webwijs werkte en één dag per week mijn kennis bijspijkerde in Zwolle aan het Deltion College.

Mijn kennismaking met Webwijs

Mijn ontmoeting met Webwijs was niet zoals gebruikelijk. Terwijl andere bedrijven vroegen om een mail met mijn CV, nodigde Webwijs me uit voor een persoonlijke kennismaking en een kop koffie. Dit warme welkom en de directe klik tijdens mijn gesprek met Arnold, voormalig mede-eigenaar van Webwijs, hadden mij direct overtuigd.

Webwijs stond erom bekend geen eerstejaarsstagiairs aan te nemen, maar dat weerhield me er niet van. Ik beloofde hen dat ik me in de komende drie maanden zou voorbereiden en mezelf verder zou ontwikkelen. Gelukkig had Webwijs vertrouwen in mijn motivatie en mocht ik aan de slag.

Development-Webwijs

Ontwikkeling in de praktijk

Tijdens mijn stage bij Webwijs kreeg ik de kans om aan diverse projecten te werken, waaronder de MyBirdMap-applicatie en WordPress-websitebouwtrajecten. Deze periode betekende niet alleen praktische ervaring, maar ook een aanzienlijke persoonlijke groei. Ik werd niet alleen professioneel sterker, maar ontwikkelde ook meer assertiviteit en leerde mijn mening te uiten, iets dat binnen Webwijs wordt gewaardeerd.

Een ‘echte’ baan!

Mijn tijd bij Webwijs voelde niet als een standaard stage, maar eerder als een echte baan. Voorheen had ik alleen bijbaantjes gehad, zoals vakkenvuller, dus dit was een enorme stap voorwaarts. Nu, nog steeds in dienst bij Webwijs, blijf ik elke dag leren. De zoektocht naar nieuwe uitdagingen en kennis houdt me gemotiveerd. In oktober 2021 behaalde ik officieel mijn diploma voor de opleiding applicatie- en mediaontwikkelaar.

Joris-developer-Webwijs

De plek voor ontwikkeling en uitdaging

Als jij geïnteresseerd bent in een development stage bij Webwijs, of liever een online marketing stage, kan ik het alleen maar aanbevelen. Webwijs biedt veelzijdigheid, een prettige werkomgeving en uitdagende projecten. Neem gerust contact op als je meer wilt weten over stagelopen bij Webwijs. Mijn advies? Ik zeg doen!

Delen?

Meer informatie over dit onderwerp? Joris maakt je volledig webwijs. Keertje afspreken?

Neem contact op

Mogen we jou ook webwijs maken? We zitten vol frisse ideeën waar we jou graag verder mee helpen.

Daag ons uit
Boyd