“Terug bij Webwijs na mijn stage als chef oploskoffie”

Na mijn stage ben ik met taart teruggelokt naar mijn bureau om verder te gaan met wat ik graag doe: zorgen dat alles werkt en dat alles ook blijft werken! Bij Webwijs kreeg ik daarvoor de ideale werkplek, omdat ik me hier mag blijven ontwikkelen.

Verder als chef oploskoffie

Webwijs wilde nog niet van me af en dat scheelt, want toen ik de vraag kreeg of ik wilde blijven heb ik geen moment getwijfeld. Inmiddels mag ik mezelf benoemen als: chef oploskoffie. Jaja, vanaf nu mag ik het team developers dus echt gaan versterken. Zorgen dat problemen verholpen worden en alles draaiende te weten houden voor onze klanten.

Waar mijn interesse als webdeveloper vandaan komt?

Zelf heb ik altijd al een enorme bewondering gehad voor Game-artists. Ik vind het namelijk vet om te zien hoe een Game-artist dingen tekent en hoe het allemaal in elkaar gezet wordt. Zelf ben ik geen tekenwonder. Maar bij de gebakken peren hoefde ik niet te gaan zitten hoor, want er zijn nog zoveel andere mooie IT beroepen, waaronder dus webdeveloper. De basics van het coderen snapte ik vrij snel en ik begon er eigenlijk meteen op los te typen. Webdevelopment bestaat uit een wereld van code, rare tekentjes en pure logica. Zonder webdevelopment zag deze wereld er anders uit. Dan hadden we geen smartphones, auto’s, vliegtuigen en woonde iedereen veel verder bij ons vandaan. Met de hedendaagse technieken breng je met webdevelopment nieuwe ontdekkingen in kaart. Inmiddels ben ik dus net zoals de rest een: digitale gek!

Waarom bij Webwijs en geen ander bedrijf?

Toen ik destijds op zoek ging naar een stagebedrijf om een half jaar stage te gaan lopen, heb ik mezelf duidelijk de vraag gesteld: ‘Wat zoek ik nou precies in een bedrijf?’. Een bedrijf dat heel veel mensen in dienst heeft die niks van gezelligheid kennen? Waar je niet muisstil hoeft te zijn, maar wel van 9 tot 5 achter je beeldschermpje zit en niks anders doet dan code schrijven? Nee, ik zocht echt een bedrijf dat er elke dag weer voor zorgt dat je met veel plezier naar kantoor toe komt. Een bedrijf met een gezellig team en dat altijd in is voor een grap en een grol. Webwijs is een bedrijf met een groep gekkies bij elkaar. Maar iedereen heeft een grote liefde voor ons vak en de wil om alles eruit te halen.

Delen?

Meer informatie over dit onderwerp? Wessel maakt je volledig webwijs. Keertje afspreken?

Neem contact op

Mogen we jou ook webwijs maken? We zitten vol frisse ideeën waar we jou graag verder mee helpen.

Daag ons uit
Boyd